Skip to main content

Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση ΣΑΣ 26.03.2023

Το πρωί της Κυριακής 26ης Μαρτίου 2023 ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΑΣ όπου ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ παρουσίασαν με οπτικοακουστικά μέσα τον απολογισμό των πεπραγμένων ζήτησαν την έγκριση του προυπολογισμού, παρουσίασαν το ανανεωμένο site του συλλόγου, παρουσίασαν τις εκδηλώσεις του 2022 και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2023. 

Στην συνέχεια έγινε η Καταστατική Γενική Συνέλευση όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν οι προτεινόμενες αλλαγές. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καίρου Χρήστος Καβαλής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Κώστας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αβεροφείου Σχολής Γιώργος Κατσίμπας, ο Πρέσβυς μας Νικόλαος Γαριλήδης και πολλά μέλη μας. 

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και φιλικό και ο Πρόεδρος μας Χρ΄στος Παπαδόπουλος τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση συνεργασίας με τα άλλα σωματεία καθώς και την πρωτοβουλία αυξημένης φιλανθρωπικής δραστηριότητας και εισφοράς στο ταμείο πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών για την στήριξη του έργου του. 

Μετά το τέλος της συνέλευσης μεγάλη παρέα Αμπετειανών απόλαυσε την κουζίνα του Συνδέσμου.

Ο Σύλλογος μας

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής (Σ.Α.Σ.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996, για να ενώσει όλους τους Αμπετειανούς στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και προσπαθεί με τη απέραντη αγάπη των αποφοίτων της Σχολής αυτής να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα και τις ηθικές αξίες, που διδαχτήκανε σ' αυτήν.

Featured Posts

Επικοινωνία:

Με τον Σύλλογό μας μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

  • 3ης Σεπτεμβρίου 56, 10431 Αθήνα
  • (+30) 210 8228150
  • (+30) 210 8218408
  • ambetios@ambetios.gr