Skip to main content
Που Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων 3ης Σεπτεμβρίου 56
Πότε Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Πρώτη συνάντηση με το νέο ΔΣ του ΣΑΣ 09.04.2022

Αγαπητά μας μέλη,

 

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων 3ης Σεπτεμβρίου 56 πρώτος όροφος, σας καλούμε στην πρώτη μας συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που προέκυψε από τις εκλογές στην Γενική μας Συνέλευση στις 20/2/2022, να σας ενημερώσουμε τις προτάσεις μας για την περίοδο θητείας μας, αλλά κυρίως εσείς να μας ενημερώσετε τις δικές σας προτάσεις και επιθυμίες, για την βελτίωση λειτουργίας του Συλλόγου μας.

Θα χαρούμε όπως η προσέλευση των μελών μας αλλά και ΜΗ ΜΕΛΩΝ μας, που θα προκύψουν κυρίως από την δική σας προσπάθεια, επικοινωνώντας με δικούς σας συμμαθητές από όλες τις τάξεις της Αμπετείου, αποφοιτήσαντες ή όχι, καθώς εσείς τους γνωρίζετε και να ξαναβρεθούμε.

Με την συνάντησή μας θα σας προσφερθεί Σάγκρια με ένα μικρό μεζεδάκι και αν σας ανοίξει η όρεξη μετά την λήξη της συνάντησής μας, για όσους επιθυμείτε, θα σας περιμένουν τα εδέσματα του Ρέντα.

Η προσέλευση και είσοδός μας στο φιλόξενο χώρο του Συνδέσμου, θα γίνει με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας
Χρήστος Παπαδόπουλος            Μίμης Πιερής

Ο Σύλλογος μας

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής (Σ.Α.Σ.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996, για να ενώσει όλους τους Αμπετειανούς στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και προσπαθεί με τη απέραντη αγάπη των αποφοίτων της Σχολής αυτής να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα και τις ηθικές αξίες, που διδαχτήκανε σ' αυτήν.

Featured Posts

Επικοινωνία:

Με τον Σύλλογό μας μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

  • 3ης Σεπτεμβρίου 56, 10431 Αθήνα
  • (+30) 210 8228150
  • (+30) 210 8218408
  • ambetios@ambetios.gr