Skip to main content

Η μοναδική συναυλία του Andre Rieu 12.03.2024

Στις 12/3/2024 ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής προσκάλεσε τα μέλη του σε μια αξέχαστη παράσταση αντάξια της φήμης του ταλαντούχου Ολλανδού Βιολιστή και διευθυντή ορχήστρας ANDRE RIEU.
To Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ γέμισε ασφυκτικά με 13,000 θεατές αφού και οι 2 παραστάσεις που έδωσε στην Αθήνα ήταν sold-out.

Με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο του μας μετέφερε σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς διηύθυνε την υπέροχη ορχήστρα του από 60 εξαίρετους μουσικούς, τη χορωδία του και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που περιλάμβανε από όπερα, κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, αλλά και μελωδίες και τραγούδια πιο σύγχρονα.

Η συναυλία του ANDRE RIEU ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όποιον αγαπά την μουσική, τον ρομαντισμό και τα πάρτι. Απολαύσαμε άλλη μία υπέροχη παράσταση που με τον μοναδικό του τρόπο μιλάει στην ψυχή σου.

Τι να πρωτοαναφέρουμε, την εκπληκτική φωνή της νεαρής Emma Kok που την ημέρα της συναυλίας έκλεισε τα 16 της χρόνια!!!, τους τενόρους και τις σοπράνο που τραγούδησαν στους ρυθμούς της ορχήστρας αλλά και τραγούδια πιο σύγχρονα περιλαμβάνοντας Θοδωράκη καθώς και συρτάκι από χορευτικό συγκρότημα.

Το κοινό συμμετείχε με την ψυχή του και η βραδιά αυτή θα μας μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη και στην καρδιά μας.

Και εις άλλα με υγεία.

Ο Σύλλογος μας

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής (Σ.Α.Σ.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996, για να ενώσει όλους τους Αμπετειανούς στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και προσπαθεί με τη απέραντη αγάπη των αποφοίτων της Σχολής αυτής να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα και τις ηθικές αξίες, που διδαχτήκανε σ' αυτήν.

Featured Posts

Επικοινωνία:

Με τον Σύλλογό μας μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

  • 3ης Σεπτεμβρίου 56, 10431 Αθήνα
  • (+30) 210 8228150
  • (+30) 210 8218408
  • ambetios@ambetios.gr