Skip to main content

Γιορτή Μητέρας και Τσούγκρισμα του Αυγού 14.05.2023

Στην γιορτή της μητέρας σε συνδυασμό με το τσούγκρισμα του αυγού οι Αμπετειανοί και οι φίλοι μαζεύτηκαν στην ταβέρνα του Χρήστου στο Χαλάνδρι.
Πολλές παρέες με πολύ κέφι γέμισαν την αίθουσα, οι ευχές και οι αγκαλιές έπαιρναν και έδιναν στη μεγάλη γκάμα των διαφόρων τάξεων της Αμπετείου.
Ο σύλλογός μας μοίρασε μικρά δωράκια για τη γιορτή της μητέρας σε όλες τις κυρίες και βέβαια στο τέλος οι νικητές άσπαστου αυγού κάθε τραπεζιού συναγωνίστηκαν μεταξύ τους για το πρώτο και δεύτερο βραβείο
Το πρώτο βραβείο το πήρε η Αμπετειανή Τούλα Μοργιάνη που ήταν ευγενική προσφορά του Akis Vlahos μίας διήμερης διανυκτέρευσης για δύο άτομα στο Elimnion resort στην Εύβοια .
Το δεύτερο βραβείο το κέρδισε ο Αμπετειανός George Karkassinas και ήταν προσφορά της Athens Day Cruise μέσω του αγαπητού μας Evan Pezas μία μονοήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα Ύδρα Πόρο Αίγινα
Η αθρόα συμμετοχή μας γέμισε με χαρά και διάθεση για περισσότερες δραστηριότητες στο μέλλον..
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά μανούλες..

Ο Σύλλογος μας

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής (Σ.Α.Σ.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1996, για να ενώσει όλους τους Αμπετειανούς στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και προσπαθεί με τη απέραντη αγάπη των αποφοίτων της Σχολής αυτής να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα και τις ηθικές αξίες, που διδαχτήκανε σ' αυτήν.

Featured Posts

Επικοινωνία:

Με τον Σύλλογό μας μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

  • 3ης Σεπτεμβρίου 56, 10431 Αθήνα
  • (+30) 210 8228150
  • (+30) 210 8218408
  • ambetios@ambetios.gr