ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του Συλλόγου μας.

Όπως σας ανακοινώσαμε στις 21 Ιανουαρίου, στο κόψιμο της πίτας του Συλλόγου μας στο ξενοδοχείο Ποσειδών, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου θα γιορτάσουμε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μουσική και ωραία τραγούδια αγάπης από την δυναμική και πολυτάλαντη Ηλέκτρα και τους συνεργάτες της στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια.

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί εκείνο το βράδυ.

'Όπως είπε και ο αξέχαστος John Lenon:....... "All we need is love"

ΘΕΜΑ: "Μοίρες, το δικό μου κόκκινο" με την Ηλέκτρα.

Μία μοναδική μουσική παράσταση που υμνεί τον έρωτα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια

Ο Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια του Αιγυπτιώτη Βασίλη Βλάχου (Σπάρτης 14, πλ. Αμερικής) σας καλεί να γιορτάσουμε παρέα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ( Τρίτη 14/2/17) με μία παράσταση-ύμνο στον έρωτα!

"Μ Ο Ι Ρ Ε Σ Tο δικό μου… κόκκινο"

Μια ψυχογραφική μουσική παράσταση θεατροποιημένη με την ξεχωριστή για το ηχόχρωμα και την ερμηνεία της Ηλέκτρα. Μία δυνατή ερωτική ιστορία που σφραγίζουν με τις συνθέσεις τους οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Βασίλης Δημητρίου, Νότης Μαυρουδής, Ελένη Καραΐνδρου, Μάριος Τόκας, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ζαμπέτας, Νικόλας Άσιμος και αγκαλιάζουν με την ποίησή τους οι Οδυσσέας Ελύτης, Τάσος Λειβαδίτης, Κατίνα Παϊζη, Μενέλαος Λουντέμης και Όσκαρ Ουάιλντ. Ένα μουσικό ταξίδι- ύμνος στον έρωτα, με ενδιάμεσους σταθμούς κλασικά κομμάτια από Beethoven έως tango & walz μελωδίες στα χρώματα του πάθους.

Ερμηνεύτρια: Ηλέκτρα

Πιάνο: Δημήτρης Μπουζάνης Βιολί: Άρτεμις Γαϊτάνου

Απόδοση-ποιημάτων: Ηλέκτρα-Θάνος Πολύδωρας Κείμενα- Επιλογή ποιημάτων: Έλλη Ιωακείμογλου Επιμέλεια σκηνικού: Άγγελος Δελής Συμμετέχουν οι : Χάρης Φαναριώτης- Κατερίνα Μάνου

ΤΡΙΤΗ 14 Φεβρουαρίου 2017 / 21:00

Κρατήσεις: 210-8673655 & 6944945710

Είσοδος: 10 ευρώ