Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 - Επιστολή προς τα μέλη μας

Αγαπητά μας μέλη,

Μετά τα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα που λάβαμε με ευχαριστίες και συγχαρητήρια για την ωραία εκδήλωση του Σαββάτου για τα 150 Χρόνια της Αμπετείου Σχολής, θεωρήσαμε καλό να στείλουμε σε όλα μας τα μέλη όλα τα περιεχόμενα του φακέλου που είχαμε ετοιμάσει για τους παρευρισκομένους Αμπετειανούς και επισήμους μας.
Με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσουν και όσοι δεν ήρθαν τι έγινε στην ημερίδα μας.
Εσείς δε με τη σειρά σας να τα στείλετε  στους δικούς σας συμμαθητές,  που δεν έχουμε τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις, έτσι για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Αμπετειανοί.

Ξεκινώντας από την αφίσα, την πρόσκληση και το πρόγραμμα φθάνουμε στην εκδήλωση και παίρνουμε τον φάκελο ο οποίος έχει σαν εξώφυλλο την παλιά Αμπέτειο της οδού Φουάντ και στο πίσω μέρος το σήμα της Αμπετείου που φορούσαμε στο σακάκι και στις αθλητικές φανέλες μας.

Ανοίγοντας τον φάκελο στην αριστερή του θήκη υπάρχει το ιστορικό της Αμπετείου το οποίο είχε την ευγενική καλοσύνη να μας γράψει ο καθηγητής  της Αμπετείου Αλκιβιάδης Καζαμίας και το ιστορικό του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής. Επίσης υπάρχει και ένα DVD 33' δημιούργημα του Αμπετειανού σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη το οποίο μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση : http://youtu.be/06lKvP2k2Ts

Στη δεξιά πλευρά υπάρχει το πρόγραμμα και ένα σύντομο βιογραφικό με μια περίληψη του κάθε ομιλητή της ημερίδας καθώς και ένα άλλο DVD το οποίο παρουσιάζει την ιστορία της Αμπετείου με φωτογραφίες από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, δημιούργημα της καθηγήτριας της Αμπετείου Αρχοντίας Ασλάνη και αυτό μπορείτε επίσης να το δείτε στην διεύθυνση : http://youtu.be/DgJSdMF6Low

Υπάρχει και ένα μουσικό CD προσφορά του Κώστα Φέρρη με ρεμπέτικα τραγούδια και όποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει ας επικοινωνήσει με τον υπογράφοντα.

Επίσης σας επισυνάπτουμε το καλωσόρισμα από τον Λάκη Πεζά καθώς και το κλείσιμο της ημερίδας το οποίο όμως δεν διαβάστηκε λόγω χρόνου.

Δυστυχώς δεν έχουμε όλους τους λόγους και τους χαιρετισμούς των επισήμων μας εκτός του προέδρου Νικόλα Βαδή.

Στη ιστοσελίδα : http://files.flipsnack.com/iframe/embed.html?hash=ftjfrs59&wmode=window&bgcolor=EEEEEE&t=1370178736

μπορείτε να διαβάσετε από το "ΝΕΟ ΦΩΣ" τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δεσπότης κ. κ. Δαμιανός, ο πρόεδρος της Ε.Κ.Κ. Χρήστος Καβαλής, ο πρόεδρος Νικόλας Βαδής και η πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ. Βίλλυ Πολίτου.

Σύντομα πιστεύουμε θα είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε ένα βιντεάκι από την εκδήλωση το οποίο θα αναρτήσουμε στο Youtube και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους ήρθαν στην εκδήλωση και όσους δεν τα κατάφεραν να είναι μαζί μας.

Από την γραμματεία

Τάκης Σφακιανόπουλος