ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μας μέλη,

 

Σύμφωνα με το άρθρο 16.2 του καταστατικού μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016, και ώρα 10:00πμ στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα :

 

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως της Γενικής Συνέλευσης.

2. Ανάγνωση πρακτικών Γενικής Συνέλευσης του 2014 από τον Γενικό Γραμματέα Λάκη Πεζά.

3. Λογοδοσία του Προέδρου του Συλλόγου Νικόλα Βαδή.

4. Έγκριση πεπραγμένων 2015. 5. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2015 και Προϋπολογισμός έτους 2016 από τον Ταμία Μίμη Πιερή.

6. Ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον Μιχάλη Καυκάλα.

7. Έγκριση της Έκθεσης και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

8. Λίγα λόγια για τον Κάδμο του Αρχισυντάκτη Λάκη Πεζά.

9. Διάφορα θέματα, απορίες, ερωτήσεις, εισηγήσεις μελών του Συλλόγου.

10. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

11. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλει κάποιο μέλος να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης παρακαλείται να το υποβάλει στο Δ.Σ. έως 2 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών του Συλλόγου, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30πμ την ίδια μέρα με όσα παρόντα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει. Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του καταστατικού μας μπορούν να ψηφίσουν μόνον όσα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει για το 2015. Ο Ταμίας Μίμης Πιερής θα βρίσκεται από νωρίς στον Σύνδεσμο προκειμένου να εισπράττει τις συνδρομές σας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για υποψηφιότητα (για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε.) μπορούν να την υποβάλουν γραπτώς προς το Δ.Σ. με τελευταία ημερομηνία υποβολής το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016. Γίνονται δεκτές και υποψηφιότητες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ambetios@ambetios.gr). Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό μας (www.ambetios.gr).