ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΥΔΡΑ, ΠΟΡΟ, ΑΙΓΙΝΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΥΔΡΑ, ΠΟΡΟ, ΑΙΓΙΝΑ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής οργανώνει για τα μέλη, και τους φίλους τους, μονοήμερη κρουαζιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στα τρία πιο όμορφα Ελληνικά νησιά, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα, με το κρουαζιερόπλοιο ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ της PLATIMUM CRUISES

Το κρουαζιερόπλοιο ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ είναι κατασκευασμένο το 2000, έχει μήκος 50 m, πλάτος 10m. και είναι 823 Gross Tonage

Στα 3 καταστρώματα του μπορεί να φιλοξενήσει έως 800 επιβάτες, 550 σε εσωτερικά καθίσματα και 250 σε εξωτερικά καθίσματα.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει πολυτελή και άνετα σαλόνια, τραπεζαρίες, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, παιδότοπο, χώρο VIP και κατάστημα για shopping on board.

Θάλασσα, κέφι και τρία όμορφα νησιά, μια αξέχαστη εκδρομή, η πιο αγαπημένη κρουαζιέρα της Αθήνας!

Κομψό πλοίο, καλό φαγητό, ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, χαρούμενοι άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο, σ’ ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Ελάτε να σαλπάρουμε μαζί και πάρτε μαζί σας μόνο το κέφι και τη φωτογραφική σας μηχανή !

Πρώτο νησί, το νησί των ζωγράφων και το όνειρο των φωτογράφων, η Ύδρα! Ένα απ' τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, το αγαπημένο του διεθνούς jet set.

Μοναδική αρχιτεκτονική, πεντακάθαρα νερά, περίφημα κοσμήματα και είδη λαϊκής τέχνης, τα γαϊδουράκια - τα μόνα μεταφορικά μέσα που επιτρέπονται στο νησί -

μας φέρνουν κοντά στη ζωντανή ιστορία της Μεσογείου.

Το επόμενο νησί στο ταξίδι μας είναι ο καταπράσινος Πόρος με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό του, απ' όπου μπορούμε να απολαύσουμε την πανοραμική θέα.

Τέλος, η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο με τα περίφημα φυστικόδεντρα, το λιμάνι με τη ψαραγορά και τη πολύχρωμη πλωτή λαχαναγορά και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε την βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου που στεγάζει την ασημοστολισμένη λάρνακα και τα οστά του Αγίου. Μπορούμε επίσης να μεταφερθούμε στον πέμπτο αιώνα π.Χ., στον δωρικό ναό της Αφαίας Αθηνάς, τον πιο καλά διατηρημένο αρχαίο ναό της Ελλάδος.

Μένει η επιστροφή στην Αθήνα με μια απ' τις πιο ευχάριστες εμπειρίες της ζωής σας.

Αναχώρηση από το Τροκαντερό στις 8.00 π.μ. ακριβώς και επιστροφή το αργότερο 7.30 μ.μ. την ίδια ημέρα.

Η τιμή ορίζεται σε 40 ευρώ το άτομο για τα μέλη του συλλόγου μας και τους φίλους τους και περιλαμβάνει επί πλέον της κρουαζιέρας :

· Γεύμα (μπουφέ) στο πλοίο, και

· Ορχήστρα – χορό, φολκλορικούς χορούς, μπουζούκι & άλλες εκπλήξεις.

Στο σημείο επιβίβασης στο Τροκαντερό πρέπει να βρίσκεστε το αργότερο στις 7:30 π.μ.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην Καίτη Μπαραμίλη στο 210 982 7137 ή

697 382 8880

Η πληρωμή θα γίνει την ημέρα της αναχώρησης στο Τροκαντερό