Η ΓΙΟΒΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι,

Θυμάστε την Γιοβάννα? Την μούσα του Χατζηδάκι και του Θεοδωράκη της δεκαετίας του 60 με τραγούδια όπως "Χάρτινο το φεγγαράκι", "Το πέλαγος είναι βαθύ", "Κάπου υπάρχει αγάπη μου", "Αν θυμηθείς τ όνειρό μου", "Η Μυρτιά", και άλλα πολλά, όλα φοβερές επιτυχίες στην εποχή μας.

Η μυθική Γιοβάννα επιστρέφει για μία μοναδική συναυλία στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια (Σπάρτης 14, Πλατεία. Αμερικής) την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 20:00.

Μαζί της θα μοιραστούν την σκηνή ο τενόρος Χρήστος Στασινόπουλος και ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος σε μία μουσική παράσταση που συνδέει το χτες με το σήμερα.

Στο πιάνο ο εξαιρετικός Χρήστος Κουμούσης.

Είσοδος: 10 ευρώ

Ο σύλλογός σας έχει κρατήσει ένα τραπέζι για 10 άτομα μόνο και σας περιμένουμε. Ο Λάκης Πεζάς θα είναι εκεί με τους φίλους και τις φίλες του και σας περιμένει για μια ωραία, νοσταλγική βραδιά με την καταπληκτική Γιοβάννα.

Ο Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια είναι μία κλασσική διατηρητέα κατοικία του συγγραφέα Μ. Καραγάτση, στην καρδιά της Αθήνας, που μετέτρεψε σε πολυχώρο τέχνης ο Αλεξανδρινός καλλιτέχνης Βασίλης Βλάχος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τραπέζι μας, ή σε δικό σας τραπέζι, τηλεφωνήστε στην φίλη του Συλλόγου μας Ηλέκτρα στο 6944945710.

Σας περιμένουμε, αλλά βιαστείτε.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

http://www.ambetios.gr/